سوزاندن علف های خشک مزرعه زعفران

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

پرسش و پاسخ زعفرانی


سوال؟
سلام مهندس. با تشکر از کانال بسیار مفیدتان. خواستم بدانم سوزاندن علف های هرز خشک در زمین زغفران کار درستی هست یا برای پیاز زعفران مضرر هست ؟


پاسخ؟

سلام سوزاندن روش مناسبی برای از بین بردن علف های هرز در مزارع نمی باشد سوزاندن باعث از بین رفتن میکرواگانیسم های مفید خاک اعم از قارچها و باکتری های مفید که منجر به کاهش مواد آلی و دگرگونی شرایط فیزیکی و میکروبیولوژیک خاک در بلند مدت خواهد شد.

از دیگر پیامدهای نامطلوب سوزاندن ، می توان به هدررفت نیتروژن، کربن، گوگرد و غیره از طریق تصعید، پراکندگی سموم شیمیایی در هوا اشاره کرد.

برای جلوگیری از ورود بذر علف های هرز ، از کود دامی پوسیده استفاده کنین و برای مبارزه قبل از گلدهی علف های هرز و تولید بذر اقدام کنید
حتی المقدور توصیه کنین مبارزه با علف های هرز توسط مزارع همجوار شما هم انجام بشه که علف های هرز توسط باد و آب و دیگر عوامل از زمین های همسایه مجدد زمین شما رو آلوده نکنه ، حدالامکان سعی کنین برای مبارزه از وجین و روش های غیر شیمیایی استفاده کنین
و در صورت ناچاری از علفکش و اون هم به صورت
اصولی زیر نظر کارشناسان مصرف نمایید.

 سوزاندن بقایای گیاهی

متاسفانه به کرار دیده شده که کشاورزان عزیز برای اماده سازی زمین جهت کاشت مجدد،بقایای گیاهان باقی مانده روی سطح خاک را آتش میزنند…
قبلا به کرار در کانال و انجمن بر مضرات این کار تاکید شده و باتوجه به اهمیت موضوع مجدد به ان اشاره میکنیم….

سوزاندن علف های خشک
مضرات سوزاندن بقایای گیاهان

سوزاندن بقایای محصول سبب سفت و کلوخی شدن خاک شده و در نتیجه افزایش مصرف آب و ایجاد مشکل در عملیات تسطیح را به دنبال دارد.
همچنین باعث تبدیل مواد آلی به معدنی و در نتیجه کاهش ماده آلی خاک و همچنین کاهش جمعیت میکروب های مفید خاک، کاهش ظرفیت نگهداری رطوبت، عناصر غذایی و افزایش فشردگی خاک و سله بندی خاک می شود.

?حفظ بقایای گیاهی موجب افزایش ماده آلی خاک، افزایش نگهداری رطوبت و عناصر غذایی در خاک، کاهش تنش های گرمایی، افزایش جمعیت میکروب های مفید خاک و کاهش فرسایش آبی و خاکی می شود…

?باتوجه به خشکسالی حاکم در کشور و همچنین خشک شدن رودخانه ها و دریاچه ها و برکه ها و….
اهمیت مواد الی ۱۰۰چندان خواهد شد…

لذا پیشنهاد میگردد بقایای گیاهی را در خود خاک مزرعه برگردان کنید و جهت تسریع در پوسیدن در اول پاییز ۲الی۴تن کود مرغی به مزرعه داده شود و شخم سطحی زده شود… تا با رطوبت پاییزه و زمستانه و ازت تزریقی سرعت تجزیه افزایش پیدا کند…

مهندس اسماعیل هدایتی


همچنین بخوانید ⇐ افزایش سطح زیر کاشت زعفران در خراسان رضوی


برای عضویت در کانال تلگرامی قیمت روز زعفران بر روی لینک زیر کلیک کنید
@zafruni

 

بذر علف علف های هرز  علفکش  غیر شیمیایی  مزارع زعفران  میکروبیولوژیک
بذر علف علف های هرز  علفکش  غیر شیمیایی  مزارع زعفران  میکروبیولوژیک


*

code



WhatsApp
Hi. If you are interested in purchasing saffron, leave a message. We are available for any kind of question!
سلام. اگر خریدار زعفران هستید، می توانید برای ما پیغام بگذارید.
طرح خرید زعفران از کشاورز
خرید انواع زعفران: پوشال پرسی، پوشال قلمدار
تسویه: یک هفته الی 10روز کاری
وزن به کیلوگرم ، نوع زعفران ، شهر: