گردانندگان باند فروش زعفران تقلبی‌ در مشهد دستگیر شدند

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

دستگیری گردانندگان باند تهیه و فروش مجازی زعفران های تقلبی:

به گزارش خراسان، دوکشاورز ۲۹و ۳۲ساله به نام های سعید و احمد رضا که اهل شهرستان تربت حیدریه هستند در روزهای پایانی بهمن ماه امسال پس از مشاهده آگهی فروش زعفران در فضای مجازی با شماره تلفن های اعلامی تماس گرفتند و برای خرید زعفران در میدان جمهوری اسلامی مشهد با فروشنده قرار ملاقات گذاشتند.

سعید و احمد رضا از شهرستان تربت حیدریه به مشهد آمدند و با خرید ۲کیلو و ۳۸۰ گرم زعفران ،مبلغ آن را از طریق دستگاه کارت خوان به حساب فروشنده واریز کردند. اما آن ها در مراجعه به شهر خود دریافتند که زعفران ها تقلبی است.

آن ها با داشتن مرجوعه قضایی به کلانتری شهید نواب صفوی مشهد مراجعه کردند و خواستار پیگیری سریع موضوع شدند.

سرهنگ اکبر آقا بیگی، رئیس پلیس مشهد در این باره گفت: در پی اعلام شکایت مال باختگان ،تحقیقات گسترده تیم دایره تجسس کلانتری شهید نواب صفوی مشهد آغاز شد. ماموران کلانتری شهید نواب صفوی مشهد دو گرداننده باند را شناسایی کردند و برای دستگیری آنان که سوار برخودروی پراید مشکی رنگ در کوچه جوادیه در حرکت بودند وارد عمل شدند.

وی افزود: متهمان با سرعت زیاد قصد فرار داشتند اما نتوانستند خود را از چنگ ماموران انتظامی برهانند و گرفتار شدند.

پلیس در بازرسی اولیه از خودرو ۴کیلو و ۱۰۰گرم زعفران تقلبی کشف کرد. راننده پراید که وانمود می کرد از تقلبی بودن زعفران ها بی خبر است، در تحقیقات اولیه اظهار کرد: با خودروی خود مسافرکشی می کند و از یک سال پیش با همدستش آشنا شده است. او به پلیس گفت که همدستش چندی قبل پیشنهاد داده اگر برای فروش زعفران هایی که از اخلمد می آورد با او همکاری کند به ازای فروش هر یک کیلوگرم زعفران ۱۰۰هزار تومان می گیرد. متهم در اعتراف های خود بیان کرد: یک بار هم برای فروش زعفران به شهرستان فریمان رفته اند که نتوانسته اند نقشه خود را عملی کنند.

رئیس پلیس مشهد با اشاره به این که تحقیقات گسترده برای دستگیری دیگر اعضای باند تهیه و فروش زعفران های تقلبی در مشهد ادامه دارد، از شهروندانی که به این شیوه مورد کلاهبرداری واقع شده اند خواست هر چه سریع تر برای پیگیری شکایت خود به کلانتری شهید نواب صفوی مشهد مراجعه کنند.

 

باند فروش زعفران تقلبی‌،باند فروش زعفران تقلبی‌، فروش زعفران فله، فروش زعفران عمده، فروش زعفران صادراتی

 

 



*

code



WhatsApp
Hi. If you are interested in purchasing saffron, leave a message. We are available for any kind of question!
سلام. اگر خریدار زعفران هستید، می توانید برای ما پیغام بگذارید.
طرح خرید زعفران از کشاورز
خرید انواع زعفران: پوشال پرسی، پوشال قلمدار
تسویه: یک هفته الی 10روز کاری
وزن به کیلوگرم ، نوع زعفران ، شهر: