غلامرضا میری نایب رئیس شورای ملی زعفران از ثبات قیمت زعفران در بازار در روزهای پایانی سال ۹۶ خبر داد و گفت: حداقل نرخ هر کیلو طلای سرخ ۳ میلیون و ۲۵۰ و حداکثر ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.
وی در خصوص ثبات قیمت زعفران اضافه کرد: با توجه به افزایش عرضه نسبت به تقاضا پیش بینی می شود که قیمت طلای سرخ در ایام پایانی سال نوسان خاصی نداشته باشد، حال باید منتظر ماند و دید که در عمل چه اتفاقی در بازار رخ می دهد.
به گفته ی غلامرضا میری نایب رئیس شورای ملی زعفران، سه ماهی است که خرید توافقی زعفران از سوی سازمان تعاون روستایی آغاز شده و طی این مدت به طور متوسط ۳ درصد نرخ محصول را افزایش داده است.
غلامرضا میری ادامه داد: اگرچه اقدام اخیر سازمان تعاون روستایی به نفع کشاورزان بود، اما نحوه عملکرد آنان مورد انتقاد ما بود که آنها نسبت به تشکل و اتحادیه صادرکنندگان جبهه گرفتند.
وی با اشاره به اینکه خرید توافقی زعفران از پنجم بهمن ۱۳۹۶ متوقف شده است، بیان کرد: نرخ خرید توافقی زعفران با قیمت های کنونی محصول در بازار تنها تفاوت جزئی دارد که این امر به نفع کشاورزان است.
غلامرضا میری در پایان سخنان خود در خصوص آخرین وضعیت صادرات زعفران تصریح کرد: در ده ماه امسال ۱۶۰ تن زعفران به بازارهای هدف صادر شد که این امر نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳ درصد رشد داشت.
وی با اشاره به اینکه خرید توافقی زعفران از پنجم بهمن ۱۳۹۶ متوقف شده است، بیان کرد: نرخ خرید توافقی زعفران با قیمت های کنونی محصول در بازار تنها تفاوت جزئی دارد که این امر به نفع کشاورزان است.